Anotace: ___
Ta stodola je nachýlená
v oparu barevného prachu
pevný trám svázaný lanem
kolébá houpací síť
houpá se
pomalu v čase se houpá(š)
každý den jednu lesní jahodu
na stéblo sveřepu bezbranně
navlékáš
jako červené svatební korále
a pod střechou kokrhá jeden knír
zakousnutý ve tvým nebi
....někdy všemu nerozumím,ale i tak to píše......Ji.
27.02.2017 19:23:08 | jitoush
Ta stodola a trám s provazem je, kdysi se tam stalo něco hodně škaredého...
28.02.2017 13:44:41 | Philogyny1
V mým nebi je zakouslý dlouhý vlas a štíhlí pas...
jen doufám, že nekvoká...
24.02.2017 16:10:23 | Slav Milo