Lili
Máš na sobě blůzku , světle bílou,
přesně jako květy bílé orchideje,
koukám jak ti září zlatavé vlasy,
když se sluníčko o ně opírá, do červených odlesků.
Vše nejlepší, Miluji Tě.
I když tu ještě nejsi.
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Jin&Jang, jitka.svobodova
Komentáře (0)