máš dvě štíhlá stehna
z té krásy nevím kam
přistála má hlava
máš dvě svůdný lýtka
do očí ti koukám zřídka
máš víc krásná prsa
i když venku mrzne
není mi kosa
jaro tluče
pěstí na dveře
líbí se mi tvé
hnědé kadeře
lidská říje trvá rok
nejsem její otrok
jsem něžný poetik
pro ostatní
můzou políbené
trn v oku
pan problematik
orientovaný jsem jen na ženy
básničku každá chce od Veny
jsi nejhezčí
kamarádka
jsi v lese
rozkvetlá sněženka
tvá duše
je moc krásná
ještě mnohem krásnější
jsi však zvenka