Anotace: ...
♫
Mám křídla andělská
a tvůj horký dech neznám
miluju když se díváš možná teď
jak koušu si spodní ret se přiznám
rozmazaná jména tvý a mí
z lásky na lavičce kdo čte ví
pouliční stín proměním
do krásy když se stydím
pro tebe jsem
v nesenázích....
...kráska....Ji.
26.03.2017 21:26:14 | jitoush
:-)
27.03.2017 07:26:43 | Kett
Překrásné!
24.03.2017 14:30:47 | Cappp
Jůů..děkuju :-))
24.03.2017 15:22:57 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?