Láska sa nenúka
LÁSKA SA NENÚKA
Láska sa nenúka
Otvorí si zdnuka.
V srdci si spraví byt.
Je kvetnatá lúka.
V lúke je i parazit.
PREŠLA VEDĽA TEBA
Prešla vedľa teba.
V očiach teplá neha.
Ty vidíš len seba.
Láska má čisté čelo.
Dbá o svoj rast bdelo.
Bolesťou sa čistí.
Keď takú lásku stretneš
i keď jej srdce pretneš
sebou ťa poistí.
Tým si buď istý.
TAKÁ KRÁSNA BOLA
Taká krásna bola
jak ruža v rozpuku.
Telo zahalené
v exkluzívnom rúchu
len tak - spola.
Podala mi ruku.
Čašu ponúknutú
pritisla mi k ústam.
Puknutú.
Vínny mok ako krv
tečie mi po prstoch.
Vídam ju vo svojich snoch.
Žerie ma ako moľa.
Anna Vodičková
Komentáře (0)