Milovat...
Milovat, to je dát smysl životu,
vzdát se tak všeho vedlejšího...
Milovat, znamená ztratit samotu,
nalézat krásu nevšedního...
Milovat, abychom měli méně strachu,
zaplnění prázdna v srdci...
Milovat, jak zapálená svíce nachu,
vášnivě, i v chladné noci...
Milovat, to je nejkrásnější v životě,
dotýkat se křídel ptačích...
Milovat... tak najdi tu svíci v temnotě,
teď tápeš, pak ale kráčíš...
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
Komentáře (1)
Komentujících (1)