Ó Baby...
pojď už se mnou snít...
myslíš že dokážu
na rtech mít tvůj smích?
loudím si ticho
v barvách duhy
do peřin padám
teď už jen z nudy
i když vím...pšššt
že osud svůj
nepřelstím
nenajdu
neztratím
je na tvých rtech sněhová vločka anebo jabloňový květ?Krásně něžně napsaná:-))
19.04.2017 15:48:09 | střelkyně1