Taky mne motýli inspirují pro svoji křehkost, krásu a lehkost. Krásná, jemná básnička. Snad příliš opakované slovo motýl.Možná na závěr "když v dlani tiše umírají". Ale je to Tvoje báseň:)Líbí.
16.02.2007 16:03:00 | Zdeňka
tak.. tuhle básničku si vytisknu a založím .. můžu? Je krásná.. a navíc. mi taky něco připomíná..
16.02.2007 08:15:00 | Zamilovaná do nezamilované doby