Někdy člověk tak nějak ví,
kde jeho poklad schovaný...
jako když v kokosovém ořechu
zavoní ti do podvědomí vánoční cukroví...
hmmm... tak tyhle emoce jsou mi blízké...
15.05.2007 17:59:00 | Cecilka
Máš pravdu gregy..moc se neznáme...ale jedno Ti říct můžu...Ty!!! Jsi hodně dobrý básník...a proto, se nikdy nenech odradit kritiky a jejich náladami... Já musím jít..z osobních důvodů... někdo moc rozebírá můj osobní život..ale to je fuk...
PS: Jednou se vrátím..nebude to hned, ale věz, že ná tvé verše se zapomenout nedá...čau, David!
19.02.2007 00:57:00 | Favi
Jo, má to něco do sebe:) Líbí:)
16.02.2007 15:52:00 | Zdeňka