Pro mě hodně citlivá, plná jistých emocí a myšlenky ... pěkné, moc pěkné, ani jsem nechtěla hodnotit ... byla jsem na vážkách
21.02.2007 16:01:00 | NikitaNikaT.
Jo, moc jsem nevěřil a celkem dost často zírám. Nešlo ani tak o hloubku sdělení, ale o formu. Z pro mne násilně intelektuální a dost stejné poezie píšeš čistě ve volném verši, bez kudrlin a občas mne právě ten "ponikl" potěší.
Téhle rozumím obzvlášť dobře.
19.02.2007 09:10:00 | Petr Miroslav
..láska..dává nám křídla, ale i přibíjí na kříž..dává jen sebe a bere jen ze sebe..dává nám poznat své srdce..a tak se v tomto poznání stáváme zlomkem života.. :-)))
16.02.2007 19:50:00 | isisleo
Ach předsevzetí.Vím,že nemůžeš jinak,než udělat zase to samé.A to přece nevadí.
16.02.2007 15:01:00 | s.e.n
... Levandulko už máš živnost? ... děkuji za mejlík ... zmírnil bolest ...
16.02.2007 11:26:00 | Marcella