Anotace: Z nostalgie trošku do jiného května..
No ke konci to trochu tak nějak přestalo šlapat do toho rytmu.Sice tento styl básní není můj šálek skotské ale jo...občas jsem však v takovém tom rozpoložení že to celkem strávím a ráda přečtu.Tragéd jako já občas vyleze z podzemí za tím světlem a pak i otipuje tento druh psaní.Takže dnes pro mně dobré.Hodně té inspirace přeji;)
25.05.2017 21:25:43 | xoxoxo