Ať jsi kdekoli, slyším tě . . .
slyším tě
ty navždy mě
máš
vzpomínáš . . .
vidím tě
i když v sobě
se ukrýváš . . .
cítím
tvé
slzy i smích i radost i strach
ať jsi kdekoli . . .
má lásko
ať kdekoli . . .
navždy
mě máš
vzpomínáš . . .
ty jsi
mou věčnou
součástí . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Tohle je čistá a neředěná krása
26.05.2017 23:22:41 | Dědek mrak
:-), milý Dědku mraku, vážně jste mi udělal radost :-)! U minutkových se právě o tu "neředěnost" snažím :-)! Děkuju moc a přeju krásný den :-)!
27.05.2017 05:50:49 | Fany