Už jsem pochopil
Už jsem to pochopil
že ten konec přišel
lásku jsem zahodil
jinde abych ji teď našel
už to vlastně chápu
že my dva už nejsme jeden
nějak se z toho vydrápu
a každý vlastní cestou půjdem
hodně to bolelo
a bolet to asi ještě bude
však něco v nás umřelo
a tys odešla bez boje
snad budeš žít šťastně
a na mě si vzpomeneš
že taky nám bylo krásně
až zpátky se ohlédneš
už asi jen zázrak
může nás zas spojit do kupy
už jen čekat až bolesti mrak
jednoho dne se vyprší
chtěl jsem na celý život tě mít
však ty asi jiné hodnoty máš
není nám prý dáno spolu být
když na hvězdy se zadíváš
tolik let byli jsme spolu
a já tu lásku zahodil
už nedokážeš šanci dát tomu volu
kéž by stroj času postavil
teď učím se žít s pocitem
že už nejsi moje
jsme už zcela plným sešitem
a je mezi námi konec
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (4)
Komentujících (3)