Letní noc
Anotace: Noc voní balzámem tvých rtů i parfémy růží co pro tebe slzy roní, když stékají po tvé šíji jako...
Noc voní
balzámem tvých rtů
i parfémy růží
co pro tebe slzy roní,
když stékají po tvé šíji
jako vodopád...
A já, posedlý hvězdami
čistím nebe
pro bezvadný pád
létavic ...
A představuji
si sebe,
jak mám tě rád,
že bych ještě, horké
z nadýchané hlíny
vytahoval stříbro luny
a v něm zasazené vltavíny...
Přečteno 416x
Tipy 10
Poslední tipující: Eleanor, jitka.svobodova, Ruda Štola, Kapka, Iva Husárková, Fany, Dreamy
Komentáře (0)