dýchám kyslík
z tvých polibků otevřených úst
držím kvůli tobě
čtyřicetidenní půst
létám myšlenkami
s vlaštovkami
v oblacích tvé rty
jsou třešničkami
na dortu
šlehačkou ve vlasech
směješ se oka(mžik) dostal
třpytivý nádech
štíhlá postava
jako vrbový proutek
krev má (má) bod varu
rozděluješ bílek žloutek
skořápky
pouštíš po potoce
z břehu házíš žabky
tančíš na louce
jsi víla
bez hříchu
pilníkem na nehty
brousíš mou pýchu
jsi (víc) krásnější
než šumná řeka
hluboký les studánka
jsi má kamarádka
nejpříjemnější
neexistuje na světě
nic krásnějšího
než Anežka
jsi
má droga
touha
úsvit
bez jediného mráčku
zardění červánků
zaháníš bolest
víc něž alkohol
voníš po rohlících
modlitbou v kleče
modlíme se
růženec
potíme se
o svatební noci
před oltářem
vyznáváme
že jsme plně
v Boží moci
jsi souznění
nad vyhřátou řekou
jsi nádherná
jako jelení troubení
já
dal bych všechno
co mám
jen abych na tomto světě
nebyl bez tebe
sám