Anotace: ...
Ach to je nádherné..
20.07.2017 18:10:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
.....voda smývá.....voda se usmívá......Ji.
19.07.2017 17:50:17 | jitoush
voda je zázrak, bublání potůčku v lese léčí, troufám si tvrdit...
19.07.2017 08:27:35 | Philogyny1
...při čtení jsme si vzpomněla na část Moravy,kam jsme se chodívali koupat...a u splavu,tam se ta pěna vaří... :-)
19.07.2017 08:11:35 | Dreamy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?