Miluj mě znovu
Poznej, co sídlí v srdci mém
V něm se nachází samotná Láska,
ale i bolest
Miluj mě znovu
Vždyť víš, že bych snesla modré z nebe
Už bych Tě nikdy nedokázala opustit
Zlomilo by mi to srdce na dvě poloviny
Miluj mě znovu
Nech mě, abych vyléčila Tvé šrámy
na Tvé bolavé duši
Nech mě, abych uzdravila Tvé bolavé srdíčko
V sobě máš velký bol a žal,
který tam je usazen od Tvého dětství
Miluj mě znovu
Slova Lásky mi plynou ze rtů na papír
Ty je však neslyšíš
Prý pro Tebe nejsou důležitá
Miluj mě znovu
Jen nebuď na mě zlý, nezasloužím si to
Už mi nikdy neubližuj, pak mě to strašně bolí
Někdy mě Tvé chování mrzí
Uvědom si, co vše pro Tebe dělám
Miluj mě znovu
Snaž se mě pochopit, a já budu chápat Tebe
Věř, že od teď bude vše na dobré cestě
Nikdo a nic nás nerozdělí
Miluj mě znovu
Vše zlé, co Tě v životě potkalo,
se opět ve vše dobré promění
Špatné vzpomínky jednou zmizí,
ale vím, že na ně nikdy nezapomeneš
Ach ano ..Tohle je přesně Tvůj styl :-*
25.08.2017 13:21:57 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA