Procházím podzimní krajinou
Procházím
podzimní krajinou
a poslední zbytky léta
čas zavál do hřejivého listí...
Procházím
podzimní krajinou
a vítr mi čechrá vlasy
a šeptá si s řekou...
Procházím
podzimní krajinou
a bývalé i současné lásky
hledám a nacházím...
Přečteno 580x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Ruda Štola, Frr, Kapka, Iva Husárková, Jarka, Nikita44, Cappp, Malá mořská víla
Komentáře (3)
Komentujících (3)