Jsi jedinečný
Anotace: báseň pro mého miláčka... nakupily se ve mně emoce a tahle básnička ze života z tohodle vyšla... :o)
V noci,
když slané slzy zahalily moji tvář,
Já si uvědomila,
jak moc pro mě znamenáš.
Život je těžký
a s úsměvem to někdy nejde,
držel jsi mě v náruči,
a čekal, až bolest přejde.
Nad ránem,
když bylo mi zase skvěle,
v peřinách
zavrtala jsem se do postele.
Bok po boku,
nádherně se mi spalo,
žít s tebou celou věčnost,
i to je málo…
Jsi prostě jedinečný…
Komentáře (2)
Komentujících (2)