Anotace: ---
Do uší monotónní
příliv bolesti
prášek nezabral
a na úplněk někdo namaloval
školní křídou vzkaz
---
zas se mi zdáš
prstem píšeš
ostýchavé barvy
až po hroty ňader
a to se mi líbí
počítám všechny opilé anděly
co zpívají desatero
s půlnocí
ke kříži záda lesa otočit
a navždy přibít
do medu lesních včel
Hroty ňader se mi taky líbí, i opilé anděly mám rád. :-)) No asi jsem příliš troufalý. To budou ty prášky. Na bolest.
23.09.2017 17:55:14 | Koblížek