v básních zauzluju slova
abych rozdráždil tvou zvědavost
chvějivým teplem
nás oddělím od povrchu
a tam někde
propojíme vzdálenost vnímání
na spojnici naší naděje
...naděje je v životě potřeba...je našim povzbuzením, že něco může být lepší. Děkuji
11.10.2017 13:19:40 | Šípková Růženka