Nocturno
Z včerejška ještě
zůstaly tvé vlasy na klavíru
a jejich hněď mi voní v paměti.
Podtóny tichosti,
i když křičím tvé jméno,
jsou tu krásně přítomny.
Do ztichlého města
hraješ Chopinovo nocturno
a hladíš jím bolavé spánky.
Ze svých pocitů
napíšeš si útlý deník
a v noci mi ho budeš číst.
Z včerejška tu ještě
zůstaly tvé vlasy, šeptající
abych tě miloval.
Přečteno 571x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Jort, Anděl, Nikita44, Ruda Štola, Kent Noklieny, tgolombkova, bogen
Komentáře (6)
Komentujících (6)