svítá
v boji se padá
a co jiného je život
nežli boj
padám
padám
za oknem zpívají ptáci
svítá
jděte do polí a luk
v květech ucítíte mou vůni
pohleďte lidem do tváří
také tam mne uvidíte
žijte
žijte
přejte mi můj klid
už musím jít
a neplačte
nedělejte mi to těžší
jsem smířená
modlím se pro lepší příští
opona se spouští
už se zase nový kus začíná
mám vás ráda
tolik ráda
Přečteno 625x
Tipy 34
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, jitka.svobodova, bogen, AndreaM, Nikita44, piťura, jitoush, Kubíno, Dreamy, ...
Komentáře (14)
Komentujících (10)