V odstínu
mých hnědých očí
s řasenkou co teď frčí
I love you Paradise
rty s příchutí
rozestlané noci
na pupíku
vzkaz
čti mě
až po půlnoci
nepůjdeme spát
vždyť na to po půlnoci nebude vidět ? jak to mám potom přečíst ?
a vůbec kde mám brejle .... aha tady , žjůůůůůva to je krásný půpík
jéééé no ten se ti povedl , nádhera... hm na co já jsem to chtěl ty brejle ? ST a já si časem vzpomenu ...
24.11.2017 18:54:44 | klaun