Meruňkové mýdlo
Vlevám se
do tvých něžnovlasů
s tichou vůní
meruňkového mýdla
a venku si zatím
mlčky spolu hrají
přízemní mrazíky.
V tvých očích
pluje na tisíc lodí
tak hnědých a bloudivých
a duhovky jsou jako majáky -
tak snad se v tobě vyznají.
V rukou
máš spoutané pocity
co se jemně rozvlní
jak jemný dívčí parfém
vonící mi v pokoji.
Vlevám se
do tvých něžnovlasů
a doufám, že jen tak
pro nic za nic neodletíš
jako stěhovaví ptáci...
Přečteno 511x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Frr, JSJ, Šípková Růženka, Fany
Komentáře (5)
Komentujících (3)