Těším se
Anotace: Pár dní ještě bez pohledů Tvých očí, pár dní ještě bez Tvých úsměvů, těším se, jak nejvíc můžu, tak jak to nejvíc dovedu.
Tak se zas těším až Tě spatřím
v příšeří s kouskem měsíce,
mé srdce rázem povyskočí,
co bude moci nejvíce.
Tak se zas těším až Tě zhlídnu,
v přítmí s vůní šafránu
a vím, že uvnitř celá zjihnu
a že to bude po ránu.
Tak se zas těším až se setkaj,
mé oči s Tvými na chvíli,
čas vteřinu se pozastaví
a ztichnou všechny hodiny.
Přečteno 515x
Tipy 5
Poslední tipující: Šípková Růženka, Fany, Kubíno
Komentáře (7)
Komentujících (3)