no tak
šetři slzu
na tvář ti stezku kreslí prach
usychá pro dojetí
neměj strach
ony se vrátí s dlouhým sluncem
rozčeří temnou
klidnou hladinu
a možná víc než pár se stane
zapomeň na svou lítost ... na vinu
zas křídla zakryjí ti výhled
a jemný závan rozcuchá tvůj vlas
ony se vrátí
neboj malá
..mezi nás
mluvila s labutí bez zbytečných slov
a něco ..nevím . tenkrát se tam stalo
ten dlouhý krk
jak šála hebká
..v srdci hřálo
a v očích moudrost v smutku skrytá
...láska se neodmítá