Anotace: —
snít větve v čase utkaném z krajek sněhu
zas tvoji něhu
nabírám celým tělem pak pláču smích
na zmrzlé okno maluju nasliněným
prstem
vánoční vlak má
uhelnou schránku na dopisy
a až budeš ráno vstávat
bude pískat nad oknem hlas vrabčáků
volný pád do neznáma s rosnou hvězdou
na čele ———
Zvedni hlavu
a podívej se do očí bílé oblohy
je celá počmáraná tanečními kroky tak
natáhni ruku, smím prosit? smím?
snít větve v čase utkaném z krajek sněhu
Krajky
v kraji
lidí z náplavy
nad svařeným vínem
nejeden
tiší
ze zítřka obavy
05.12.2017 17:17:23 | kudlankaW
pro tuhle bych okna očí nechal dokořán, aby copatý sněžný part mohl dorůstat v ozvěnách :-D* ST*
05.12.2017 11:10:08 | Frr
Děkuju Jirko, jsi rytíř, ale já nevím, možná by chtěla upravit šaty a nabo přehodit vlňák, ještě...
05.12.2017 14:31:31 | Philogyny1