Anotace: ...jen lehounce a krátce na večerní notu. Vlastně by mi to měl napsat muž, ale...
Zrovna dnes jsem ho potkala
růžové poupátko, jediné na keři
hned jsem mu lásku vyznala
snad mému citu ta růžička uvěří... ST
14.12.2017 17:30:33 | Kapka
Děkuji Kapičko za nádherné vyznání,
ze kterého mi snad i slzy kanou,
jsem ráda že jsi tu denně se mnou,
volám do dálky NA SHLEDANOU.
14.12.2017 17:33:00 | Šípková Růženka