Ženy
To ženy z nás dělají muže
A to láska nás ničí.
Ptám se tě bože,
Zda mě vůbec slyšíš.
Křičíš na mě zda tě stále miluju,
A já pouze mlčím.
Už naší rodinu nebuduju,
Ale ničím.
Odumírá mi srdce,
Ale jen když tě vidím.
Byl jsem stvořen k lásce,
Ale k tobě už nic necítím.
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Kapka, AngelLia31, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)