Kdyby
Kdybys mě tenkrát
alespoň chvíli
tahala za nos
dala mi aspoň
nějakou naději
třeba se usmála
a řekla: nevím
nebo jen beze slov
krčila rameny
v růžové halence
pod svetříkem
anebo mimoděk
žmoulala v prstech
konečky těch svých
kaštanových vlasů
pak si je pohybem
tak krásně ženským
shrnula z čela
a řekla: vážně?
nebo se radši
dívala stranou
hledajíc odpověď
v řádcích vinohradů
zvolnila krok
a za malou chvíli
jakoby náhodou
zůstala stát
...
Mohla ses dozvědět
spoustu krásných věcí
o svých velkých hnědých očích
Přečteno 562x
Tipy 6
Poslední tipující: Janna, Marcella, knihomolka, grázlík, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)