Anotace: Již a opět Nevěřím pohádkám Nesbírá...
Již a opět
Nevěřím pohádkám
Nesbírám medvídky
Netančím s vílami
Nehraji se skřítky
Nejsem již vamp
Na ženství nestavím
jsem jen díl skládačky
z obrázku při kraji
co nikdo neskládá
hrát již si nechce
Spánek a hvězdný prach na víčka
dosedá měkce
zavírám oči
svět se se mnou točí
za ruku mě opět drží -
chtějí si hrát
zástup víl a skřítků
a ze všech malých střípků
co zůstaly z mého já
skládají obrázek uprostřed
který prvotním hříchem křičí
Ženy s medvídkem v náručí
kurňa, tak na tebe jsem zrovna potřeboval narazit, Realito života... mám tě plné zuby, proto chodím sem... a tys i tady!... požádám admina o tvé smazání, tohle už fakt není normální... :-)))
28.12.2017 13:17:27 | hledač
No možná se to podaří ale to mě ještě neznáš já bych si sem nějakou cestičku našla
28.12.2017 15:39:29 | Realita života
Já si tak ráda hraji. A ženou jsem taky moc ráda.ST*
28.12.2017 11:57:42 | Šípková Růženka
Tak to je dobře že už je nás víc už jsem se lekla že jsem snad mimo ☺️
28.12.2017 13:04:56 | Realita života