Dnes naposled
Anotace: Písňový text (1989)
Z padlého keře utrhnout růži
co krásně voní
ticho jak po boji, ve kterém nikdo
nevyhrál
ve střepech na zemi najít dvě jahody
pro mě a pro ni
poslední jahody; jenom já vím
co bude dál
co bude dál
co bude dál...
Jenom já vím, že ty dvě jahody
budou ty poslední
poslední břízy i mrak, co šlehačku
připomíná
bolí to, miláčku, všechno to bolí
nejsme si souzeni
nikdo tu nevyhrál, dneska se dobře
neusíná
neusíná
neusíná...
Přečteno 466x
Tipy 9
Poslední tipující: knihomolka, Fany, Laika, Arnie42, Kapka, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (2)