Já a ty....
Zase je tady noc a já se procházím,
zase tebe v srdci nacházím.
Krást něžné polibky z Tvých rtů
noc za nocí vkrádat se do Tvých snů
Cítit Tvé tělo,Tvé vlasy na kůži,
dostat od tebe rudou růži.
Bloudím ve svých představách,
nevyznám se v těchto záhadách.
Každým všedním vánkem
polibek Ti posílám
moje rty šeptají jméno,
když na Tebe vzpomínám.
Já stále Tebe vidím před sebou
a slyším tvůj něžný hlas
a srdce moje touží,
abych tě spatřila zas.
Stále vidím Tvoje oči,
jak se na mě dívají,
stále cítím Tvoje ústa,
jak mě sladce líbají.
Přečteno 595x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (5)
Komentujících (5)