VYZNÁNÍ
Poctěn převelice úsměvem Tvým
a ztracen v mlze tiché.
Smuten a šťastný, neb vím,
že všechny naděje jsou liché.
Smuten ale šťastný též,
těší mě moje vzpomínky.
Snad pravda, snad lež,
přece životní mozaiky kamínky.
Srdce mě bolí zlomené,
jak hořká jsou to muka,
navždy ztracen, anebo ne,
láska mi malou naději vnuká.
Milovat bez naděje, a přece doufat.
Jedním dechem se těšit, ale i zoufat.
Fanynko - krásné vyznání. Ono vůbe slovo vyznání samo o sobě je nádherné. Jak mluvené, tak zpívané. A co jiného se vyznává, než láska? **ST**
23.01.2018 17:52:26 | Anděl
Vzpomínkou úsměv rozkvétá
zahání smutku slzy
naděje mlhou prosvítá
ať neopadá brzy...
23.01.2018 17:28:26 | Kapka
Love hurts.. ( teda alespoň to tvrdí skotští Nazareth) Mám to z doslechu :)
23.01.2018 16:03:41 | Yanek