za krkem pramení ti řeka
jíž nikdy nepřeplavu
raději inflagranti
klesnu až na samé dno
tam hýčkán
tvými spodními proudy
utonulou píseň lásky
ti z plných plic vyzpívám....
...některé spodní proudy jsou zrádné.....ale tyto jsou konejšivé.....Ji.
26.01.2018 22:11:50 | jitoush
Mám zvláštní pocit smutku...za duše které tonou v proudech, písně ve všech oudech...zbyl poslední (vz)dech
26.01.2018 20:39:12 | básněnka
mnohým z nás nezbývá...než planutí plynutí vanutí..když věčnost na nás kývá:-D :-(...
26.01.2018 20:48:42 | Frr
při čtení jsem zaslechla
vzdálené zurčení vody
i s jejími zrádnými proudy
(a za tebe se nadechla)
líbí ;)
24.01.2018 23:49:48 | Sandra_T
Tu Ti milý Jiří přečtu, jen Tobě a Tvé lásce k ženě...
Je totiž, nezabudná...
24.01.2018 09:49:27 | Malá mořská víla