polibek načechral splihlé peří
znělka zamilovaných ptačích vzletů
zlatě rozplynula mlhu
oblohu křižují křídelnaté mžitky
závratí
láska je vzdušný zámek
které slunce zavěsilo
nad krajiny rozevlátých
obzorů...
Frr..láska je vzdušný zámek...moc se mi líbí! Tam ale musí být krásně! *ST*
01.02.2018 07:16:10 | Anděl
.......než se nadáš....tak to zavane teplem a mihotavou vůní jarních
"prvniček".......Ji./úsměv/
31.01.2018 21:53:49 | jitoush
Také u nás na tři dny vysvitlo slunko, snad alespoň malý náznak jara... :-)
31.01.2018 19:21:20 | Kubíno