ZÁHADNÁ POEZIE TVÝCH OČÍ
čtu verše z tvých očí
o sobě
o nás
o tobě
verše
kterým sotva rozumím
a přesto je chci zaznamenat
obrazy
plné otazníků
příběh
nejen o nás dvou
ozvěny písní ztracených
doutnající v nás
polapený osud
tak zvláštně nazdařbůh
mám chuť tě pohladit
přiznat ti svůj dluh
jenže co pak
nemám ho jak splatit
divíš se
a já se směju tvým rozpakům
copak vše musí mít svůj důvod?
ne
nic jsem neprovedl
fakt
proč bych tě nemohl mít rád
jen tak
Praha, 13.2.2018
https://www.youtube.com/watch?v=_HL52I5qL6E
Táto sa mi páči... a
ne/nic jsem neprovedl /fakt
zostáva/ u mňa / odložené
13.02.2018 21:54:34 | maryshka008
Krásná báseň. Někdy splácíme za druhé ... úsměv ... z
13.02.2018 21:07:35 | zdenka
To je fakt - a jindy zase jiní splácejí třeba za nás... :-) Děkuji, Zdeno :-)
14.02.2018 21:18:28 | Amonasr
....bezpodmínečně.....Ji./úsměv/...P.S.Napsala jsem to a až pak jsem to stejné
zahlédla u Phil,stejnou reakci.......takže na tom něco bude......./úsměv/
13.02.2018 20:16:00 | jitoush
Zhluboka jsem se nadechla a vzpomněla si na reakci o lásce u tvého jiného dílka. Zřejmě bych se hodně opakovala,tak "jen" říkám...já ji viděla...lásku.Krásná...:-)
13.02.2018 20:04:01 | Dreamy