vnořen do ticha
zranitelné zvonkohry
pročesávám vlákna souhvězdí
a polykám vlhko ranní mlhy
v rozeplé nahotě vzkříšení
cítím promnutou půdu mezi prsty
a přijímám vlažnou koupel
v mlčenlivém prostoru
pláču na ostrůvku lásky
v doteku zvučícího objetí