život co trochu je a trochu není
sluníčko jen víc zazebe
když rozpustí vločku v mojí dlani
s níž zapomenu na....tebe
jednou jsem princezna
a ty jsi můj král
jednou jsem kráska líbezná
jindy aby ses polibku mého bál
21.02.2007 16:15:00 | lampicka