V slzách
Nalézáš útěchu
Když srdce bolí
Protože ví
Že nic
Už nemůže
Být stejné
Úleva ve svobodě
A svoboda úlevy
Kráčí bok po boku
Jako tenkrát
Když poprvé
Objevila jsem
Že existuje ticho
Dál je daleko
A teď
Je teď
V nás
O nás
Pro nás
Bez nás
A štěstí?
To přichází
S časem