Strach je samozřejmě nebezpečný. Avšak! - lze vše překonat (Blbec Kult to většinou neumí) při smíru s utrpením. Samozřejmě to se mi to tady povídá, vždy většinou katastrofálně selžu. Jde o "proces" - jednoduchý být dokonce nesmí.
29.05.2018 22:47:42 | ARNOKULT
I na vlnce strachu se dá zhoupnout, jen opatrně, aby člověka nepohltila...:-)
17.03.2018 03:11:28 | Kubíno
strach je dobré mít,ale nesmí svázat,udržuje tě ve střehu
možná to bude malá chvíle,ale co když ne...
Krásná obava :-)
12.03.2018 20:15:53 | Danger