promiň
rozkošně něžná
jiskřičko
pil jsem ti krev
a lepil křídla
spal v kopřivách
místo
v průsvitných peřinkách
❇
štěňátko nepošpiněné
panenko mrkací
musíš odejít
jsem poustevník
a topím se v bludech
❇
třesu se
z nafouklého lidstva
a z pokroku katastrof
jdi objevovat lehkost
a pokoj nedotčených
přeji ti
zmužilé slunce
kde odvaha pramení
❇
(youtube-Alan Silvestri Cast Away)
Mně se líbí - spal v kopřivách.....přemýšlím zda na zádech či na břichu...
14.03.2018 19:02:14 | Anděl
Ale, ale. Drahoušku, Světlu provdaná
Děkuju moc, za tvá líbezná slova
pomazlim se s nima trošičku a ješitně si je budu připomínat
až si budu zase lhát:-) :-) ✴✴✴
14.03.2018 18:01:26 | Akyš
Jsi velmi silná osobnost neskutečných rozměrů vnímavě procítěných vyjádření...
14.03.2018 10:44:46 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA