Pouhých pár úsměvů stačilo,
abych téměř nebes dotkla se svou dlaní.
I Slunce se mnou valčík tančilo
a já cítila jak kapky deště se mi klaní.
A vysoko ve výškách, ve snech,
mezi oblaky ladně si poletuji.
Lehká jak vánek, po nocích i dnech,
své lásky k tobě nikdy nelituji.
Pověz mi, zda stejně to máš.
Vím, tvá duše též se rozjasnila.
A i když v touhách mých vedle mě teď sedáváš,
nemohu opustit, co láska tenkrát vytvořila.
Však onen večer stále v mysli mám,
tvé oči jak se smály na mé.
Já představy své se nevzdávám
Sbohem, možná jednou,
nezapomeň na mě.