Co Tě toužim
Anotace: Možná víš nebo trochu tušíš, jsi má touha, jsi můj chtíč, když mi sebe půjčíš.
Co Tě toužim,
líbat, hladit,
nepustit Tě z ruky,
moje tělo se Tvým sladit,
jen tak bez záruky.
Co Tě toužim,
tisknout, mačkat,
ohřát se Ti v dlani,
Tvoje tělo něžně laskat,
až budeme sami.
Co Tě toužim,
šimrat, lechtat,
umačkat Tě v objetí,
a přitom se s Tebou chechtat,
než to hezký uletí.
Přečteno 569x
Tipy 12
Poslední tipující: mirecek, Anděl, Fany, Šípková Růženka, Dreamy
Komentáře (5)
Komentujících (5)