Z čeho žiju nadruhou
Anotace: Jsi mé vše a jsi mé nic, jsi má cesta bez hranic. Jsi mé hodně, jsi mé málo, touha s níž se budím ráno.
Z čeho žiju celý den,
že mě líbáš celou jen,
na zápraží, na terase,
na schodech, i dlaždičkách,
ať jsem celá oblečená
nebo jenom v šatičkách.
Z čeho žiju celý den,
že mě hladíš celou jen,
ve vlaku a v tramvaji,
v rychlíku i v buse,
že jsme spolu nablízku
pořad v jednom kuse.
Z čeho žiju celý den,
že mě laskáš celou jen,
na břiše a na chodidlech,
na rukou i kolenou,
že mě máš rád vedle sebe
jako kočku stulenou.
Přečteno 541x
Tipy 13
Poslední tipující: Danger, mirecek, Fany, Iva Husárková, Stela, Dreamy, Šípková Růženka, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (4)