Anotace: Dlouhá je noc, Zase nemůžu spát, Trpká pravda uvnitř, Moc rychle začala zrát, Že jsi rána, co se nehodí, Že jsi měsíční svit v mém pokoji...
Dlouhá je noc
Zase nemůžu spát
Trpká pravda uvnitř
Moc rychle začala zrát
Že jsi rána, co se nehojí
Že jsi měsíční svit v mém pokoji
Klesám na dno a ještě níž
Všechno dávný je mi na obtíž
Ten hlas, ta tvář a rty
Jdou ke mně blíž
Z útrob bezejmenný tmy
Ty víš, za to můžeš ty
Dotek našich úst
Vyzněl tak měkce
Přesto všechno způsobil
Extra silný projekce
A celý se to hnulo dál
Kde to vůbec nikdo nečekal
Kde poslední
Co na zemi ležet zůstalo
Je rozbitý
Ledový zrcadlo
Ten hlas, ta tvář a rty
Jdou ke mně blíž
Z útrob bezejmenný tmy
Ty víš, za to můžeš ty
Nic jsem s tebou
Nechtěl mít
Prožít jednu noc
A pak tě nechat být
Jenže já se zamotal
Do citů tvých
Do vibrací kolem nás
Nebezpečných
Ten hlas, ta tvář a rty
Jdou ke mně blíž
Z útrob bezejmenný tmy
Ty víš, za to můžeš ty
Ty víš, za to můžeš ty
Já nebo ty
(Hanuš Šparlinek, 23.3.2018)
https://www.youtube.com/watch?v=v0o5HJRk3Ac