Ať nemusíš se bát
Anotace: Za trochu naděje šla bych světa kraj...
Než naše srdce zkamení
od lží a polopravd
přivolám nocí mámení
ať nemusíš se bát
Než naši lásku dohoní
v černé kápi kat
vyslyším úst tvých vábení
ať nemusíš se bát
Než naši touhu vyplení
jak nestřežený hrad
koupím ti duhu na nebi
ať nemusíš se bát
Než uvíznou city pod zemí
a my přestanem se smát
přijeď si pro mě na koni
ať nemusím se bát
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (2)
Komentujících (2)