bosa v bodláčí
nahá stojí
oči sklopené
na tváři mřížoví stínů řas
ústa chvějící
čeká
na halenku
z krásných slov
na sukýnku
z dotyků
na mašli do vlasů
z pohlazení
nenech ji prosím čekat
popojdi jen krůček k ní
oči otevřou se
nebe blankyt zazáří
ústa usmějí se, promluví
a mašle?
k nohám něžně snese se
když naleznete
kouzlo objetí
krása, jemnost, šimrání...
:-)
18.04.2018 20:22:00 | piťura
......moc děkuji za krásný komentář:)
19.04.2018 06:35:10 | Anděl