Smajlík
"Vypadám jako smutnej smajlík."
"Na to jsi málo žlutá," řekl jsi.
A mě se z toho roztřásla ruka
a první slza skápla z pod řasy.
Občas to bývají muka
žít vedle tebe a sebe neztratit,
ve chvilce extázové vlny,
vzápětí bolest druhému oplatit.
Někdy jsme jako Sid a Nancy,
ale ne s kudlou v břiše,
ale v srdci.
Dva nemotorní milenci - to jsme my.
Komentáře (0)